31 Mart 2020 Salı

Canlı Fal Baktırmak İstiyorum

Kalsiyum eksikliği hastalığı ne kadar yaygındır?
İnsidans ve prevalans henüz belirlenmemiş olsa da, aşağıdaki bilgiler kimlerin risk altında olduğu hakkında bir fikir verebilir.
Amerika Birleşik Devletleri'nde kalsiyum eksikliği
American Journal of Nutrition College'de yayınlanan 2013 raporuna göre, aşağıdaki popülasyonlarda kalsiyum eksikliği olması muhtemeldir:
* 18 yaşından büyük yetişkinler
* Azınlıklar
* Gençlik
* Kilolu insanlar
Dünya çapında kalsiyum eksikliği
İngiliz üniversitelerinde çalışan bazı yazarlar 2013 yılında kronik hastalarda kalsiyum eksikliğinin daha yaygın olduğunu bildirmişlerdir. Küresel tahminlerin açıklandığı 2015 tarihli bir makalede 3,5 milyon kişinin kalsiyum eksikliği riski altında olduğu belirtilmiştir. Pakistan üniversitesi yazarları 252 kadını kalsiyum düzeyleri açısından inceledi. Bu kadınların yüzde 41'i kalsiyum ve D vitamini eksikliği belirtileri bildirmekte ve yüzde 78'i sırt, bacaklar ve eklemlerde ağrı da dahil olmak üzere bu eksikliklerle uyumlu semptomların varlığını bildirmiştir. Sonuçlar, birçok kadının düşük bir kalsiyum seviyesine sahip olduklarını bilmediklerini göstermektedir.
Kalsiyum eksikliği belirtileri yaşayan herkes doktorlarıyla konuşmalıdır. Kalsiyum seviyeleri testler yapılarak kontrol edilebilir. Yetişkinler için normal aralık desilitre başına 8.8-10.4 miligramdır (mg / dL). Çocuklar yetişkinlerden daha fazla kalsiyuma ihtiyaç duyar ve 8.8 mg / dl'nin altında herhangi bir seviye eksikliği gösterir.

komplikasyonlar
Kalsiyum eksikliği aşağıdakilerle ilişkilendirilmiştir:
* Nöbet geçirme
* Diş problemleri
*Depresyon
* Çeşitli cilt hastalıkları
* Kronik eklem ve kas ağrısı
Kırıklar
* Yaralanmalar
Royal Liverpool Üniversite Hastanesi'nin yoğun bakımına başvuran 1038 kişi ile bir çalışma yapılmış,% 55.2'sinde kalsiyum eksikliği (hipokalsemi) ve% 6.2'sinde ciddi eksiklik olduğu bulunmuştur.










 

https://mistikguzelliksalonu.biz.tr/ https://kayseriameliyatsizgozkapagiestetigi.info.tr/ https://kayserimezoterapi.gen.tr/ https://kayserifibroblast.biz.tr/ https://kayserilazerepilasyon.web.tr/ https://kayserilekebakimi.web.tr/ https://kayseriaknebakimi.info.tr/ https://kayserigozenekbakimi.gen.tr/ https://kaysericiltbakimi.biz.tr/ https://kaysericiltbakimi.web.tr/ https://kayserisiyahnoktatemizleme.name.tr/ https://kayserimanikurpedikur.name.tr/ https://kayserimicroblading.name.tr/ https://kayserilenfdrenaj.name.tr/ https://kayserikilteknigikas.name.tr/ https://kayserikalicioje.name.tr/ https://kayserig5masaji.name.tr/ https://kayseribolgeselzayiflama.name.tr/ https://kayseribbglowkalicifondoten.name.tr/    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder